onsdag 22 oktober 2014

När man glömmer att dokumenteraI två år har vi bott i vår lägenhet. Första våren åkte vi till Ikea och köpte utemöbler (när Aron var två månader och vi åkte kollektivtrafik med vagn och två stolar och ett bord plus hundra andra grejer vi köpte, bland annat tallrikar och soppskålar - vansinne och ändå classic Sandra och Ruben), men det var först den här sommaren som vi tog tag i att göra något fint ute på den största balkongen med växter och grejer. Ett vinbärsträd, en liten hylla med en fyr i porslin, en trädgårdstomte från Island, och lite växter, blomlådor och pelagoner i de målade konservburkarna som jag pysslade med här.

Och så glömmer jag att fota härligheten?

Jag skyller på att jag fortfarande inte köpt ett vidvinkelobjektiv.

Den här bilden som jag fotade med min telefon är det närmsta en dokumentation jag kommer.

Men nu är jag på gång med lite grejer som ska få lysa upp där ute över vintern. Kanske kommer jag ihåg att ta någon bild då? Tröttmössa där.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar