torsdag 9 oktober 2014

Poster: Keep calm and quit sugar

Till er som googlat hur man lyckas med sockerdetox och hamnat på min blogg så har jag bara en sak att säga:
(- Detoxa/sluta tillsammans med någon. Jag skulle aaaaaldrig klarat det om jag inte visste att jag skulle få höra om mitt fail RESTEN AV MITT LIV från Ruben. Samma sak för honom!
- Gör det bara. Inte sen, inte i morgon, sluta NU. Och ge inte vika för något! Inget "ja men det är ju bröllop" - man kan hoppa över sötsaker, det känns knappt ens tråkigt. Man kan ägna sig åt att känna sig lite bättre än alla andra istället!
- Ge det tid. Vi höll upp i två månader och när det var över så var jag inte ens sugen på socker längre.
- Läs på om socker och vad forskare tror att det gör med kroppen. Tänk att det är roligare att inte få diabetes, cancer, depression, stroke eller tusen andra jobbiga saker som högt sockerintag leder till.
- Hitta alternativ, men börja inte med alternativa sötsaker på en gång eftersom du upprätthåller sockerberoendet då. Tänk på att det kommer mer godsaker i livet! Och man kan äta så sjukt mycket andra goda saker - ostar, korvar, majiga fruktsallader, snacks, whatevs, under själva detoxen. You can do it!)
- GÖR DET BARA.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar