måndag 20 oktober 2014

Poster: Shine on you crazy diamond


Jag fortsätter att göra affischer med en dåres envishet! Och den här veckan så är jag LEDIG, och då kommer jag kanske att hinna skriva ut några av dem. ÄNTLIGEN.

Hemmasemester. Ett oprövat koncept för mig. Ska bli mycket spännande att se hur det funkar! Det ryktas om att jag ska åka på spa, men det är ett stort VI FÅR SE på den.

Uppdatering: Nu kan du köpa postern i min Etsyshop här!

Ps. Den här bilden har legat på mitt skrivbord i evigheter. Jag har ju en tonårings smak när det gäller filmer och böcker (obs! Ibland!) och när jag kollade på Twilight för hundrade gången ungefär råkade jag pausa mellan två bilder. Schysst effekt! Synd att man inte får använda den till något på grund av copyrightlagar.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar