onsdag 8 oktober 2014

Poster: There's no business like mom business, del 2


Jag fortsatte att jobba på den här affischen, och nu känner jag mig rätt nöjd tror jag! Gillar tuggummitubsrosa. Som i bloggens topp.

I morgon ska jag visa lite bilder från en grym utflykt som hela familjen åkte iväg på i helgen, och så är jag snart klar med ett stort pysselprojekt som jag är oerhört pepp på att visa upp! Är överhuvudtaget allmänt pepp på ALLT: vi fattade äntligen att Aron förmodligen har en öroninflammation (förutom allt annat som det stackars barnet har drabbats av, som hosta och var i ögonen) så han fick en värktablett och sov som den prins han är i natt. Vilket innebar att JAG fick sova, och när jag får sova flera timmar i sträck så känner jag att jag kan ta över världen! Vad lite det krävs, ändå.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar