söndag 23 november 2014

Adventskalender nummer två - små kuvert av gamla böcker


Typiskt förfarande när jag ska utföra ett pysselprojekt: jag kommer typ på en idé. Ibland långt innan deadline, till och med. Jag bestämmer inte till hundra procent hur jag ska göra tills jag är så nära deadline att jag måste tokstressa för att hinna. Stressar, hinner ändå inte, gör klart efter deadline. Se till exempel mina pyssel inför/efter Halloween eller inför/efter förra julen.

Precis tvärtom hur jag sköter saker på mitt dagjobb alltså.

Sååååå jag är lite imponerad av att jag gjorde den här julkalendern till Ruben på bara en kväll. Jag bestämde mig! Jag gjorde! Klart!

Det här är alltså tjugofyra små kuvert, vikta och tejpade av sidor från gamla böcker. Inuti ligger... nånting som jag inte kan avslöja här, herregud, jag vill ju inte förstöra julen för min älskade make som läser den här bloggen.  Och så satte jag upp dem på väggen ovanför soffan i formen av en julgran (eller en pil? Vem vet) och nu får Ruben gå och fundera i en hel vecka på vad som är i kuverten.

Yeah!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar