onsdag 26 november 2014

Dave Brubeck-poster, och så undrar jag hur man gör.


Den här hittade jag i mina gömmor, en gammal uppgift från en kvällskurs i design på Forsbergs - att göra en poster till Dave Brubecks Unsquare Dance. Det var så jag upptäckte Dave Brubeck!

Postern är väldigt inspirerad av en annan affisch och har i sin tur inspirerat en massa andra posters och bilder till blogginlägg och flyers och sånt som jag gjort. 

Jag hinner inte med mig just nu, känner jag. Aron har börjat somna klockan 20 (eller strax efter) på kvällarna, och eftersom han vaknar tusen gånger per natt (okej, minst tre - i natt kanske det var tio dock) fortfarande så bör jag absolut inte gå och lägga mig senare än 21:15 för att kunna fungera som en vettig människa dagen efter. 

Så på en dryg timme ska jag helst:

- blogga
- göra yoga
- hinna umgås med Ruben, fika och prata på tumanhand, kanske se ett avsnitt av en tv-serie
- pyssla
- fixa eventuella andra grejer som man inte hinner under dagen: få undan den rena tvätten eller plocka ur diskmaskinen eller städa upp i köket eller baka bröd eller nåt. Just den här punkten kan jag leva med att stryka - ett tag. Resten är supermegaviktigt för mig. 

Och SÅ effektiv är inte ens jag när jag är på mitt mest "nu djävlar"-humör. Hur gör man? Och kommer det att bli mer tid sen? Någon som hört nåt?


1 kommentar:

  1. Du glömde nämna "när ska jag hinna läsa på om olika alternativ att flytta mitt pensionssparande till?" och svaret är "nu". Istället för att göra klart Arons julkalender. #notime

    SvaraRadera