söndag 2 november 2014

Mulle Meck-parken i Solna


Woho, vi har äntligen besökt Mulle Meck-parken i Solna! Den ligger till och med i mina gamla hoods, upptäckte jag. Jag bodde nämligen i Ulriksdal (och på såååå många andra ställen runt om i stan, jag flyttade typ jämt när jag bodde i Stockholm första gången) för typ 13 år sedan.

Jag har ju nämnt att jag är ett fan av finurliga lekplatser i allmänhet och kanske Tor Svaes kreationer i synnerhet, och Mulle Meck-parken var allt jag hade hoppats på OCH MER. Och då har vi inte ens läst Mulle Meck. Men Aron fick en Mulle Meck-bok i present när vi hade kalaset i går, så det blir nog av snart.

Hela parken var så fantastiskt fin! Och så roliga små hus och båtar, flygplan, verkstäder, restauranger, och bibliotek. Aron gav två tummar upp, inte ens det faktum att vi var de enda föräldrarna som inte hade kollat ut genom fönstret och tänkt "galonisar" i dag lade något smolk i glädjebägaren (kan man ens säga så?). Det var bara kul! Nästa gång ska vi ta med fika och sitta i den lilla amfiteatern och dricka te och äta chokladbollar.

OCH! Det låg en loppis precis bredvid. Så den här mamman smet iväg under ett obevakat ögonblick och fyndade bland annat en i princip oanvänd gjutjärnspanna från Skeppshult för 50 spänn. WINNING.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar