lördag 29 november 2014

Poster till barnrummet med inspiration från Blexbolex.

Minns att jag inspirerades av barnböcker som jag lånade på Rum för barn i Kulturhuset? Det BLEV faktiskt nånting av den här inspirationen, hör och häpna. Jag fick upp ögonen för Blexbolex, denna genialiska illustratör, och blev helt kär i den här bilden från hans bok Seasons.

Jag ville göra en egen version.

Och här ääääääär den! Lite foto, lite (mycket) fixat i Photoshop. När jag var i Sundsvall förra helgen så frågade min pappa om tips på hur man frilägger grejer i Photoshop och jag är ju verkligen ingen expert, men visade ett par av de sätt jag använder. Och som exempel så frilade jag pannkakstårtan från det här inlägget. Den såg så himla kul ut på egen hand, som en måne, så jag kunde inte låta bli att lägga in den i postern som i övrigt var ganska färdig.

Testtrycka den ska jag, för att se om den duger även på väggen. Spännande grejer.

Uppdatering: Nu kan du köpa postern i min Etsyshop här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar