tisdag 25 november 2014

Pyssel tillsammans


Nu händer det! I går pysslade Aron och jag tillsammans för första gången. Satt sida vid sida vid arbetsbordet och höll på med varsitt projekt, jag med adventskalendern som jag skrev om i går, och Aron målade och dekorerade med pappersbitarna som blev över. Lite då och då var det min tur att måla ("mamma!") och så frågade jag vilken färg jag skulle måla med (nästan alltid ljusgrön).

Som jag har längtat efter pysselstunder tillsammans!

Ps. Är det bara för att jag är hans mamma som jag tycker att hans konst är briljant?

Ps 2. Det här inlägget skrev jag i går kväll via Bloggers app som, eh, lämnar en del att önska. Så det fick komma ut nu istället! Om mina inlägg typ byter typsnitt mitt i texten så har jag förmodligen försökt appblogga. Oerhört oklar funktion.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar