söndag 9 november 2014

Sagostund, lek och pyssel i WintervikenDen här helgen har varit helt fantastisk. En riktig Aronhelg med massa roliga äventyr. Bland annat så åkte vi till Café Winterviken för att spana in deras sagostund med lek och pyssel i lördags.

Jag bryter in med en spaning här: det finns två olika typer av uppstyrda aktiviteter för ungar. En är verkligen skapad med barn i åtanke. Och den andra är skapad med föräldrarna i åtanke, där barnen mer ska underhållas medan föräldrarna gör något. Typ tar en fika.

Just den här sago-/pyssel-/lekstunden kanske lutade mer åt det senare hållet. Aron gillade tågbanan (så klart) och så, och jag äääälskade Stina Wirsén-utställningen med massor av brokigateckningar, kollage och dockor, men vi stannade inte särskilt länge.

Istället började vi hajpa att stanna och titta på djuren i Aspudden ("Aron, vill du hälsa på hästarna?" *Aron nickar JÄTTETYDLIGT*) på vägen tillbaka. Så hela familjen var superpepp på att få träffa djur så där helt oplanerat. Så det var ju så där lyckat när vi kom dit och allt var stängt och djuren var inomhus! För att kompensera kvistade vi blixtsnabbt vidare till Eolshälls 4H-gård där vi som tur var kunde titta på kaniner, hästar, höns, kor och får. PHEW. Close call.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar