tisdag 4 november 2014

Sandra testar huskurer: Förkylningsshot


Jag har varit sjuk i princip konstant sedan veckan efter Arons inskolning i mitten av augusti. Och det är inte samma sjukdom hela tiden, nej då. Jag har fått äran att träffa helt nya virus minst en gång i veckan. Aron också, men frågan är inte om jag varit sjukare.

För att råda bot på den senaste varianten, med kraftig hosta och andra roligheter som otroligt nog ÄR NÄSTAN ÖVER NU, så kokade Ruben ihop en riktig förkylningsshot. Och jag vet inte om det var den som hjälpte, men frisk är jag. Och god var den. 

Rubens förkylningsshot
1 shotglas

Ingredienser:
Avkok på ingefära
1 klyfta vitlök
0,5 riven chili
2 klyftor citron

Pressa vitlök, riven chili, och saften från två klyftor citron i en liten skål. Häll över i ett shotglas och toppa upp med ljummet avkok från ingefära (dvs bitar av skalad ingefära som legat i kokande vatten i ca 10-15 minuter). SVEEEEEEEP!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar