fredag 5 december 2014

Klistermärkens underbara värld.Den här årstiden kräver ett visst mått av smarta inomhusaktiviteter för kidsen, känner jag. Eller så är det livet som kräver ett visst mått av smarta inomhusaktiviteter. I dag är det fredag och än en gång Aron och mammans dag tillsammans. Natten som ledde upp till den här dagen var OCKSÅ Arons och mammans. Att inte sova någonting på grund av konstanta toddlervakningar alltså, som avslutades klockan 5:30 då det tydligen var uppstigningsdags. 

Så den här dagen har varit en TRÖTT dag. Trött som i "illamående av trötthet"-trött. Så LYCKAN i att ha introducerat klistermärken för Aron för typ två dagar sedan visste inte gränser. Vi la säkert en timme på den där boken som jag köpte på TGR: Aron valde klistermärken, jag hjälpte honom att få loss dem från arket, och så valde han var han skulle sätta dem. Han tyckte att det var så kul!

Har dock en känsla av att klistermärken är ganska fulla av kemikalier, så ska försöka hitta några giftfria alternativ. Men klistermärken, bra grej att hålla på med inomhus!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar