torsdag 11 december 2014

Saker man inte ska göra med toddlers: julbord på Fjäderholmarna


En kategori som inte finns i den här bloggen (men kanske borde göra det) är saker som man kan göra UTAN toddlers. Jag gillar ju att tipsa om utflykter, pyssel och äventyr som passar små barn, men ibland måste föräldrarna sticka iväg på tumanhand också. Ruben och jag har inte varit jättebra på det. Några dejter har det blivit, men inte så många. 

Men i dag! Efter att vi lämnat Aron på förskolan så åkte vi båt till Fjäderholmarna för att äta julbordslunch. Fjäderholmarna är mitt drömställe när det gäller julbord. Mycket fisk, vilt, små munsbitar av allt och GOTT. Gott gott gott. Det var dock flera år sedan jag kom mig iväg dit sist. 

Sån perfekt grej att göra på tumanhand. Båtresa, massa god mat och mycket tid att prata, sen sitta framför elden och smälta maten, och så båtresa hem. Vi var hemma igen klockan 15, och då hade Aron hängt med farfar i en timme efter förskolan. Vi behövde liksom knappt barnvakt eftersom vi valde en vardag. 

Jag är helt lycklig, fortfarande, efter den här dagen. Och efter det här så bestämde vi oss för att försöka ha en dag för bara oss, en gång i månaden. Det behövs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar