lördag 24 januari 2015

Att hänga upp en tavla utan ramTitta vem som har lyckats få upp två tavlor på Arons vägg! Woop! Det har ju bara varit planerat sedan jag ramade in dem för snart tre månader sedan.

Arons rum är nog mitt favoritrum i vår lägenhet (det finns ju inte så många att välja på i och för sig eftersom vi bor i en trea). Det börjar bli helt sjukt mysigt där inne. Nu är jag i målartagen och har fått för mig att en av hans väggar ska få lite färg. Vi får se!

Och just det, jag vill visa hur man (jätteslarvigt) kan hänga upp en tavla utan ram. Jag köpte en träpinne på ett byggvaruhus (240 cm lång) och sågade upp den i fyra likadana bitar. Sedan limmade jag fast dem (slarvigt alltså) i en fyrkant (med alldeles för mycket trälim eftersom jag tröttnade på att flaskan var igenkorkad av torkat lim, skruvade av korken, och HÄLLDE ut limmet på träbitarna). Och så gjorde jag små hål i träramens insida i samma höjd, ett på vänster sida och ett på höger sida, och skruvade i ögleskruvar. Sedan var det bara att trä ett snöre igenom och knyta ihop ändarna, i med en spik i väggen, och hänga upp tavlan.2 kommentarer: