fredag 30 januari 2015

En dejt med The Wolf Among Us-tema


Haaaaar ni spelat The Wolf Among Us? Vi köpte det till vår iPad/telefon för evigheter sedan, men har inte hunnit spela igenom det helt. Jag är väl någonstans i mitten och hade råkat ta en låååång paus i spelandet.

Med ambitionen att hitta på mer roliga grejer på hemmaplan efter att Aron gått och lagt sig (det blir oftast te-fruktsallad-popcorn-film/tv-serier på kvällarna annars, inget fel med det, men ibland behöver man omväxling) så fick Ruben 12 dejter av mig i julklapp (vi ger inte varandra saker längre, klapparna måste vara hemmagjorda på ett eller annat sätt!). En av dem var att vi skulle ha en spelkväll med The Wolf Among Us.

Och jag tyckte att jag styrde upp mat på temat noirspel med fabler i ny tappning bra! De här drinkarna fast med blodapelsin (så klart, blodigt och bra) istället för vanlig apelsin. Rostbröd med smör, kokta och skivade rödbetor, getost (som får smälta i ugnen), honung och pinjenötter. Avokado med creme fraiche, löjrom och rödlök. En kladdig camembert (svärfars favvo) med cashewnötter. Och så oliver. Vi åt och sedan spelade vi, och sedan åt vi liiiite mer. Plus drack te.

Vore det inte fantastiskt att ha en hel The Wolf Among Us-fest? Med utklädda gäster, mat, och musik, och sedan sitter alla i olika soffor och kuddhögar och spelar spelet. My kind of party!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar