måndag 5 januari 2015

Nyårspynt, gör-det-själv


Det blev aldrig Restaurang Peppar-inspirerade dekorationer inför nyår, som jag pratade om här. Det blev mer... mysigt? Fint? Jag såg de här pappersbollarna på massor av bloggar och blev helt förälskad. Så jag införskaffade en pappersstans på Panduro, en bunt färgglada papper, och sedan var det bara att stansa, lägga ihop 5-7 cirklar, och sy ihop dem på symaskin med raksöm. Jag sydde en bit emellan varje hög med cirklar också. Och sedan är det bara att vika ut cirklarna så att de blir bollar. Tycker så mycket om dem att jag VÄGRAR att ta ner dem från taket.

Och så var det ju de här muffinsformsdekorationerna. Plus randiga bomullssnören med guldfärgad tejp på, klippt som små vimplar. Och lite guldigt glitter. Alla de här dekorationerna går supersnabbt att pyssla ihop, vilket ju är mitt favorittyp av pyssel.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar