söndag 4 januari 2015

Saker som hänt nyligen

GOTT NYTT ÅR! Och vilket nyår det blev. Vi hade en megatrevlig bjudning med fantastiska vänner och jag orkade vara vaken till kvart i två. Sist det hände måste ha varit innan jag blev gravid. Det vill säga för typ tre år sedan. Nu har Ruben och jag börjat planerat nästa års firande, det gäller att vara ute i god tid.

<3
Vi fick den här helt magiska amaryllisen av min svärmor på julafton. SÅ vacker! Hoppas att den blommar för alltid!Arons instrumenthörna. Pianot fick han ju av oss i julklapp, och trummorna pysslade jag ihop själv. Han har även en blockflöjt (som han fick i present på nyårsafton av våra gäster), maracas, xylofon och lite annat som är bra att ha. Och han äääälskar att dansa och har lärt sig större delen av den här koreografin utantill. I dag dansade hela familjen runt till den här i vardagsrummet. Är sjukt nöjd om vi inspirerar till musik och dans!Fick låna ett 35mm-objektiv som jag är lite förälskad i och har fotat ungefär ALLT här hemma, bara för att testa. Det här är en av Arons väggar, i vintermörkret.Sista smoothien innan vår stavmixer gick sönder och nu vågar vi inte köpa en ny eftersom det är omöjligt att hitta någon utan plast och med risk för att de läcker gift i maten. Djuuuup suck.Classe O har rea på ljusslingor, woho! När man ändå pratar om plast, ehum...

---

OCH: Råkade upptäcka en grej som tydligen är sjukt stor på Youtube och som måste handla om någon form av fetisch. Man söker på "What's in my purse" och så finns det MILJONERTRILJONER videos (säkert) av tjejer (mest, antar jag) som visar upp vad som finns i deras handväskor. Jag sögs in direkt! Kolla här!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar