tisdag 10 februari 2015

Saker som hänt nyligen


Det känns som om temat för de senaste veckorna har varit att gå på olika restauranger och äta lunch med Aron. Det händer minst en och som mest tre gånger per helg. Beijing 8 är en favorit. Aron älskar att äta ris och "såsa". När vi gick därifrån sa han "hej då, såsa" och vinkade till såsen i kylen. Jag gillar att de har en ekologisk inriktning, även om det är högst oklart VAD som är ekologiskt och ej.Mmmmm nom. Vegetariska dumplings, nudlar, sås.Matar Aron med ris och sås.Fruktsallad är bästa bästa kvällsfikat. Med sojagrädde och kokos, eller kokosmjölk och nötter, eller gojibär och... Eller allt på en gång.Ute och äter igen. Pommes frites och majskolv är en annan Aronfavorit.Jag har snyggat till mobilen som jag sydde till det här inlägget. Den ska upp i Etsy-shoppen tänkte jag. Här hittar man shoppen, som än så länge inte innehåller särskilt mycket.Har jag sagt att tåg är det bästa som finns? Om man följer mig på Instagram får man se alla spännande tågbanor som vi bygger. Jag lovar att det är rafflande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar