onsdag 25 mars 2015

Saker som hänt nyligen


Det här lilla charmtrollet (aka Aron) har fått en ny mössa signerat Mormor "Stickbegåvningen" Jonsson. Med lunnefåglar! Bästa fågeln! Och kolla in kläderna. Minns ni att det var riktigt varmt där ett tag? Det gick över sen, kan man säga.


Det går lite comme si comme ca med att inte äta socker just nu. Tyvärr, tyvärr. Här har jag smält mörk choklad och doppat frukter i den, och sedan rullat i kokos. FRUKTANSVÄRT gott (oavsiktlig ordvits, jag lovar!) men det är svårt att säga orden "jag äter inte socker" när det här är mitt kvällsfika. Jag har lovat mig själv bot och bättring. Lagom till påskäggen.


Mmm ekologiska jordgubbar i ekologisk mörk choklad. Mmmm.


De där jätteblommorna jag gjorde? Arons min när jag gav en till honom (sekunder innan den här bilden togs) att bära runt på: obetalbar. Sedan skulle man tydligen banka blommorna mot golvet. Stackars ömtåliga pappersblommor. Inte ville han stå stilla och posera med den heller.


På tal om pluttson. Vi har varit på Beijing 8 igen. Det ÄR ju så gott, men nu måste jag nog ta en paus efter en intensiv Beijing 8-period!


Kolla vilka som har börjat äta gammal hederlig havregrynsgröt till frukost! Oj vad man står sig bra på det. Vi som älskar frukost, nu är det havregrynsgröt OCH bananpannkakor (sådana här fast med 2 bananer i stället för äpple) OCH smoothie som gäller. Sedan äter jag second breakfast när jag kommer till jobbet.
Jag:
Och så har vi målat på tyg, jag och Aron. Resultatet kommer senare i veckan, hoppas jag!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar