söndag 2 augusti 2015

Huge Little Castle på Etsy
Yeeeees, jag har äntligen tagit mig för att lägga upp några av mina affischer i min Etsyshop. Shoppen heter Huge Little Castle och sedan tidigare låg det lite allt möjligt som jag vill bli av med där, och nu alltså även affischerna. Här hittar du shoppen!*

Så gå gärna in där och handla! Om du kommer dit via den här bloggen, mejla mig på sandrabrundell@gmail.com så ska du få rabatt. Jag älskar ju rabatt, så det är inte mer än rätt!

Den här har jag INTE lagt ut än, den känns lite... lokal. Men ack så sann.

* I ursprungsinlägget hänvisade jag till min Etsybutik. Jag håller på att stänga den, då Etsys policy inte tillåter att man hjälper flyktingar från Syrien. Självklart inget jag kan vara del av, så jag har öppnat en butik här i stället. Välkommen att kika in!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar