fredag 4 september 2015

Alla intäkter till MOAS // All proceeds goes to MOASJag ska inte ens börja prata om desperationen jag känner angående situationen runt Medelhavet och i övriga Europa. Folk försöker fly fruktansvärda saker och många dör på vägen över Medelhavet eller i en tunnel på väg till England. Jag kan knappt andas, och jag vet att ni är många som känner samma sak.

Det senaste dygnet har jag skänkt 500 kronor till MOAS (http://www.moas.eu/) som jobbar på plats i Medelhavet för att hjälpa sjunkande båtar med flyktingar. Dessutom råkade jag sälja min gamla dockvagn som jag hade när jag var liten på Blocket, och de pengarna fick gå direkt till ett av FN:s nödpaket (läs här) för att hjälpa människor som flytt över Medelhavet.

Och så har jag uppdaterat min lilla lilla Etsy-shop med info om att alla eventuella intäkter (så fort någon köper något alltså) går direkt till MOAS. Jag la till en banner här i vänsterspalten så att besökare som inte kommer in via bloggens startsida också ska få info om det. Uppdatering: Pengarna går nu till FN:s arbete med människor på flykt (läs mer här).

Jag har lite trafik på den här bloggen, det är inte mycket, men en del. Om någon skulle vilja annonsera här på bloggen för sin egen blogg eller affär eller vad det nu är, så hör av er. Alla annonsintäkter går också direkt till hjälporganisationer.

Och en sista sak: sluta stänga de jävla gränserna och HJÄLP folk i nöd NU.

---

I feel absolutely panicked about the situation around the Mediterranean Sea and the rest of Southern Europe. People are dying there everyday, trying to escape the horrors of their own countries. I know there are a lot of us feeling despair about this.

In the last 24 hours, I've donated EUR 50 to MOAS (http://www.moas.eu/), and I also sold an old stroller for dolls that I used to play with as a child, and the money for that sale were used to pay for one of United Nations emergency packages, to help migrates who have travelled across the Mediterranean.

I've also updated my Etsy-shop with information that all proceeds from the shop (as soon as someone buys something) will go straight to MOAS. Update: The proceeds are now donated to UNHCR.

I have some visitors on this blog, not A LOT, but some. If someone out there would like to place ads on this blog for their own blog or store or something, let me know. All proceeds from ad sales also go straight to charities working towards this cause.

Also: Please stop closing the friggin' boarders and HELP people who are in need NOW.

2 kommentarer:

 1. Hej Sandra, jag försökte handla på din etsysida men allt hängde sig. Kan vara problem med min iPad. Ska försöka senare igen, men har en fråga. Om Johannes eller Annika kan komma och hämta (eller jag själv) hur slipper jag då betala för frakten? Fint att du stöttar MOAS och via din länk i bloggen klickade jag också iväg ett nödpaket nyss:-)
  Hälsningar Ewa (Källas farmor)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!

   Vad gullig du är som vill handla och FANTASTISKT att du skänkte pengar!!
   Dumt att det inte funkar, det låter ju inte bra. Du kan säga vad du vill handla istället så kan vi lösa betalningen, eller om du bara skänker motsvarande summa själv. Så skickar jag med det du vill ha med Johannes och Annika!

   Radera