lördag 23 juli 2016

Spana in de här små retrogodispåsarna

Retrogodispåsar säljes - alla intäkter går till att hjälpa flyktingar.

Det är så lätt att glömma allt det fruktansvärda som händer där ute i världen. När medierapporteringen klingar av, man stänger gränser, och röstar igenom en ny flyktinglag så lyckas det här med flyktingkatastrofen falna i minnet. Ur syn, ur sinn. Så är det för mig och jag gissar att det är så för många andra också.

Men låt oss inte glömma! Låt oss fortsätta att hjälpa! Påsarna på bilden fick jag när min mormor och morfars lanthandel stängde. De är en sån symbol för min barndom, kanske är de det för dig med? Nu säljer jag ett gäng av dem, de kostar 20 kronor för 10 påsar. Pengarna går som vanligt oavkortat till att hjälpa flyktingar, nu via organisationen Vi gör vad vi kan. Mejla mig gärna på sandrabrundell[at]gmail.com om du är intresserad av att köpa påsar och hjälpa flyktingar, eller skänk pengar direkt till Vi gör vad vi kan.*

* I ursprungsinlägget hänvisade jag till min Etsybutik. Jag håller på att stänga den, då Etsys policy inte tillåter att man hjälper flyktingar från Syrien. Självklart inget jag kan vara del av, så jag har öppnat en butik här i stället. Där kommer jag endast att sälja posters, så om du är intresserad av att köpa godispåsarna i det här inlägget, så mejla mig på sandrabrundell[at]gmail.com så ordnar vi det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar