lördag 6 augusti 2016

Återbruka ett spel, gör en girland

Så här gör du en girland av ett brädspel från loppis.

600

600

600

Min senaste loppisförälskelse är brädspel. Så kul! De kostar nästan ingenting och är de inte kompletta nog så kan man skapa roliga saker av dem. Är de kompletta kan man spela. Mina föräldrar ville aldrig spela brädspel så jag blir superpeppad när Aron vill spela något - vi fyndade till exempel Alfons kurragömmaspel för en tjuga och trots att det är ett strategispel som rekommenderas från fem år så slår Aron, 3,5 år, Ruben och mig VARJE gång vi spelar.

Jag hittade också ett jättejättefint bingospel från Djeco, men det var ospelbart eftersom det saknade för många delar. Så jag tog alla figurer och fäste dem på randig bomullstråd med hjälp av papperstejp och satte upp girlanden ovanför vår säng. På det sättet kan vi plocka ner dem när vi tröttnar och göra något annat fint av dem. Genialiskt, om jag får säga det själv!

Här är lite fler tips på hur man kan göra girlander:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar