Om sandrabrundell.se

Sandra Brundell
Bloggen sandrabrundell.se startades i september 2013 för att dokumentera mina snickeri-, sömnads-, matlagnings- och pysselprojekt. Sedan dess har bloggen (och jag) blivit allt mer nischade mot att snickra, sy och gör-det-själva på ett sätt som är snällt både mot vårt klimat och mot oss själva.

Här hittar du således instruktioner till hur du gör roliga leksaker, möbler och dekorationer på ett miljövänligt sätt. Till mina projekt används ofta material som jag hittat på någon loppis, ute i naturen, eller redan hade hemma (återbruk, med andra ord). Dessutom skriver jag klimatsmarta stadsguider med bra tips för att resa med barn.

Jag, Sandra alltså, är IT-projektledare på dagarna, och kreatör på kvällarna. Jag är född och uppvuxen i Sundsvall men bor nu i Johanneshov utanför Stockholm med min man Ruben och min son Aron (född 2013). Jag har en ohälsosam fascination för kaktusar.

Det lättaste sättet att inte missa något inlägg (eftersom jag bloggar endast när jag har ett bra inlägg att dela med mig av) är att följa bloggen via Bloglovin. Puss och kram och tack för att du är här!